1: Login ind i Planday og gå til Indstillinger -> Ingegrationer -> API adgang

2: Klik på Connect app - og indtast Salarys application ID:
32860ff1-47a6-452c-ad9b-12445d80b171

3: Klik på Authorize på den oprettede APP og klik godkend efterfølgende.

4: Klik copy på det token der bliver oprettet:

5: Gå til Salary - Virksomhed - Planday og indtast værdien fra token i Planday i API nøgle feltet og tryk gem. Hvis du får en grøn besked - ændringer er gemt er der nu integreret.

6: Scroll ned og klik på import af timer

7: Hvis dine medarbejdere er oprettet i begge systemer, henter vi timer registreret under vagtplan for den gældende periode for hver medarbejder. Husk at tryk gem for at gemme timerne på medarbejderne. Hvis du har en sats i Planday som ikke allerede findes i Salary opretter vi den på medarbejderen med satsen fra Planday.

8: Vi bruger email på medarbejdere som nøgle. Så du skal have email indtastet. Vi trækker kun godkendte vagter fra vagtplan over i Salary fra den lønperiode du har.

Hvis noget ikke virker, så skriv til os og vi kigger på det. Det er en ny integration og der er mange måder at sætte Planday op på, så det kan være at din specielle indstilling kræver noget mere udvikling fra os på integrationen.