Før du kan oprette medarbejdere via Contractbook, skal Salary integreres med Contractbook.

1: Gå til Salary -> Integratoiner -> Contractbook

Kopiér Callback-URL (se billedet)

2: Log ind i Contractbook og gå til integrationer -> API-nøgler.

(Du finder integrationer under kontoen i øverste højre hjørne)

Klik på 'Tilføj' og indsæt Callback-URL fra Salary:

Efter du har trykket GEM, får du en API-adgangsnøgle, som du skal du kopiere og skrive ind i Salary, hvor du kopierede Callback-URL fra:

3: Når du har kopieret API-nøglen ind i Salary og trykket 'Gem ændringer', er Salary og Contractbook integreret:

4: Dine underskrevne kontrakter vil fremover ligge klar til oprettelse under Integrationer -> Contractbook