Alt om lønkørslen

Husk at godkende din løn inden deadline

Opdateret over en uge siden

Godkendelse af Løn

Kl. 10 på bankdagen før dine medarbejdere skal modtage deres løn, skal du have godkendt din lønkørsel i Salary - ellers får dine medarbejdere ikke løn for den periode, du bruger. Det vil altså sige, at du skal have godkendt lønnen senest den andensidste bankdag i måneden

Godkendelse af lønnen er den vigtigste opgave, du som virksomhedsejer eller lønadministrator har i et lønsystem, da det er den aktion, der genererer lønsedlerne, udbetaler løn og indrapporterer til Skat.

Hvor godkender jeg lønnen?:

1. Klik på den løn du vil ind og godkende:

2. Klik på godkend løn hvis lønnen er korrekt:

Det er ikke noget vi kan gøre for dig, da det er dig som bruger, og kun dig, der ved hvad der skal udbetales og til hvem. Hvis det ikke sker, er konsekvenserne også store; Dine medarbejdere får ikke løn, og der bliver ikke registeret brugt fradrag for den periode, som lønnen tilhører.

Skæringsdatoen for en korrekt indberetning til Skat for en måned er dispositionsdagen for, hvornår medarbejderen modtager pengene på sin konto. Derfor skal lønnen senest være godkendt af dig på den næstsidste bankdag i en måned, for at vi kan udbetale pengene på den sidste bankdag og indrapportere til Skat. Hvis du ikke godkender til den første deadline laver vi en forlænget periode med manuel overførsel af lønnen til medarbejderne.

Vi har ikke mulighed for at køre lønnen med Overførselsservice udbetaling senere end næstsidste bankdag. Så husk at godkende lønnen i god tid eller, hvis du er basis/premium kunde, så slå automatisk godkendelse til, så kan du aldrig glemme en lønudbetaling.