Godkendelse af Løn

Kl. 10 på bankdagen før dine medarbejdere skal modtage deres løn, skal du have godkendt din løn udbetaling i Salary ellers får dine medarbejdere ikke løn for den periode du bruger.

Godkendelse af lønnen er den vigtigste opgave, du som virksomhedsejer eller lønadministrator har i et lønsystem. Da det er den aktion der genererer lønsedlerne, udbetaler løn og indrapporterer til Skat.

Hvor godkender jeg lønnen?:

1. klik på den løn du vil ind og godkende:

2. Klik på godkend løn hvis lønnen er korrekt:

Det er ikke noget vi kan gøre for dig, da det er dig som bruger, og kun dig, der ved hvad der skal udbetales og til hvem. Hvis det ikke sker er konsekvenserne også store, dine medarbejdere får ikke løn og der bliver ikke registeret brugt fradrag for den periode lønnen tilhører.

Skæringsdatoen for en korrekt indberetning til Skat for en måned er dispositionsdagen for hvornår medarbejderen modtager pengene på sin konto. Derfor skal lønnen senest være godkendt af dig på den næstsidste bankdag i en måned, for at vi kan udbetale pengene på den sidste bankdag og indrapportere til Skat.

Vi har ikke mulighed for lovligt at køre lønnen med Nets udbetaling senere end næstsidste bankdag. Så husk at godkende lønnen i god tid eller hvis du er premium kunde, så slå automatisk godkendelse til, så kan du aldrig glemme en løn udbetaling.