Afhængigt af om dine medarbejdere er timelønnede eller fastlønnede er der forskellig funktionalitet i app'en. og visse ting er ens for begge.

Alle medarbejdere kan se deres gamle lønsedler og redigere sine oplysninger såsom bank konto, adresse osv. og registrere kørsel.

Timelønnede:
Timelønnede kan registere timer og se om de er blevet godkendt af virksomheden og dermed være med i næste løn.

Fastlønnede:
Fastlønnede med ferie kan registere feriedage og se om de er blevet godkendt af virksomheden.

Godkendelse af indtastninger
Fælles for både kørsel, timer og ferie dage er at de skal godkendes af ejeren før de indgår i den næste lønkørsel. Der vil være en warning på lønkørslen hvis der er ikke godkendte elementer med i lønkørslen, som du så med fordel kan godkende inden du godkender lønnen.

Under virksomhed kan du vælge at auto godkende timer og kørsel, så du ikke skal gøre det.