Bogføring
Bogføringen er fejlet

Bogføring af fejlet bogføring efter en lønkørsel

Opdateret over en uge siden

Hvis bogføringen fejler efter en lønkørsel eller betaling, kan du under 'Integrationer' -> 'Regnskab' -> 'Se bogføring' se status på alle bogføringsbilag

Se bogføring:

Hvis en bogføring er fejlet, kan du klikke på 'bogfør igen', og så vil Salary forsøge at bogføre igen inden for 10 minutter. Dog skal du huske at mappe eventuelle konti, der gjorde at bogføringen fejlede, inden du trykker her. Hvorvidt der mangler at blive mappet nogle konti kan ses under den lønkørsel, hvor bogføringen fejlede oprindeligt. Der vil i så fald være en orange notifikationsbjælke.

Hvis bilaget bliver bogført i anden omgang, så vil det se sådan her ud under 'Se bogføring'

Hvis du stadig har problemer med bogføringen så kontakt support