Hvis bogføringen fejler efter en lønkørsel eller betaling kan du under Indstillinger -> Regnskab -> Se bogføring

Se bogføring:

Bogførings overblik:
På bogførings overblikket kan du se status på de forskeliige bogføringer. Hvis en bogføring er fejlet kan du klikke på bogfør igen, dog skal du huske at mappe eventuelle konti der gjorde at bogføringen fejlede til en start. Dette kan ses under den lønkørsel hvor bogføringen fejlede oprindeligt.